Steningekompaniet

Välkomna in till vår butik som är belägen inuti Stenladan från 1873. Här i den historiska miljö kan du handla året runt och vi hjälper dig gärna bland servisglasen, knivarna och husgeråden!

Sortiment

Vi har ett brett sortiment av bestick, husgeråd, kastruller, bäddtextilier, tallrikar, vinglas, möbler, skålar & vaser, frottéhanddukar, porslin, konfekt, godis och mycket mer!

Varumärken

Vi jobbar med många olika leverantörer och har därmed ett stort utbud att välja mellan. Vad sägs om Demeyere, Orrefors, WMF, Georg Jensen, Riedel, Mateus, Global & Bruka Design för att nämna några

Aktuellt just nu

Våren är i antågande och så även vårens alla nyheter! Välkommen in och spana runt i butiken för nu händer nått nytt mest hela tiden.

Koka & Steka

På Steningekompaniet kan vi våra pannor och grytor! Vi jobbar med många av de stora, men även med de små leverantörerna, och försöker alltid ta reda på det mesta om alla våra stekpannors beläggningar och kastrullernas stålkvaliteter så att du kan känna dig säker när du handlar hos oss!

Scanpan Haptiq stekpanneset 20+28cm

2899kr (ord 3928kr)

Demeyere Proline Stekpanna D28cm

2699kr

Diadem plus gryt/kastrullset

1999kr (ord 3829kr)

Culimat MD-Edition sauteuse D20cm

899kr (ord 1299kr)

knivar och tillbehör

Vi älskar verkligen matlagning på Steningekompaniet och en viktig del av att kunna ha ett fungerande kök är riktigt bra knivar. Här hos oss får du hjälp att hitta knivarna som passar dig. Vi har ett stort utbud av knivar, skärbrädor och slipar.

Så kom in så hjälper vi dig att bli mer bekväm med hur du ska underhålla och använda ett av dina viktigaste redskap i köket!

Global kockkniv G-2, 20cm

1499kr

Robert Welch skalkniv 10cm

639kr

Fiskars Functional Form kockkniv 16cm

239kr

Vulkanus knivslip professional rostfri

1799kr (ord 1999kr)

Mateus

 

Ingenting går väl upp mot att duka med och att äta på ett vackert porslin

Mateus har sedan slutet av 90-talet stått för innovation och design utan dess like. Med serier som Bubbles, Stripes, Spets, Basic & Ostron ser de till att du vid varje tillfälle kan ge dina dukningar det där lilla extra!

Hos oss finner du alla deras ovan nämnda serier i färgerna:
vit, grå, sand, ocean, ljusgrön, ljusrosa, plommon, blå, ljusblå & cinnamon

Bubbles tallrik D28cm

345kr

Spets kanna / Ostronskål D31cm

715kr / 1045kr

Bubbles sopptallrik D25cm

395kr

Stripes kanna 30cl

425kr

Voluspa

Voluspa presenterar sina unika dofter med hjälp av en elegant och sofistikerad design som ger dig en fin inredningsdetalj i hemmet och en upplevelse utöver det vanliga. Voluspas doftljus är kända för sin långa brinntid och de generösa dofterna som är fylliga och unika. De olika doftlagren avslöjas allteftersom ljuset brinner.

Favorit just nu är Kalahari watermelon med en underbar doft av vattenmelon, basilika, gurka och pressad lime.

The Olphactory

The Olphactory  är skapad för en avslappnad livsstil. Den enkla och vackra designen påminner oss om hur viktig en stund med avkoppling och komfort är. Deras kollektion skapades för en avslappnad filosofi med drömmande tankar och pausstunder.

Alla ljus och doftpinnar är doftsatta med eteriska oljor som hjälper dig att locka fram positiva tankar, och samtidigt ger de en fin och lugn touch.

Olphactorys alla förpackningar och flaskor är gjorda av hållbara och återvinningsbara material.

Olphactory diffuser 100ml
olika dofter

329kr

Olphactory doftljus 200g
olika dofter

229kr

Enzo de Gasperi diffuser 120ml
tonka clove

249kr

Voluspa doftljus 100H
forbidden fig

499kr

Design, inspiration och fantastisk shopping i Stockholmtraktens vackraste Stenlada

Välkommen in!