Steningekompaniet

Välkomna in till vår butik som är belägen inuti Stenladan från 1873. Här i den historiska miljö kan du handla året runt och vi hjälper dig gärna bland servisglasen, knivarna och husgeråden!

Sortiment

Vi har ett brett sortiment av bestick, husgeråd, kastruller, bäddtextilier, tallrikar, vinglas, möbler, skålar & vaser, frottéhanddukar, porslin, konfekt, godis och mycket mer!

Varumärken

Vi jobbar med många olika leverantörer och har därmed ett stort utbud att välja mellan. Vad sägs om Artwood, Orrefors, Eva Solo, Georg Jensen, Stelton, Mateus, Global & Bruka Design för att nämna några

Aktuellt just nu

Richmond & Finch – Kampanj med 50% rabatt på alla  mobilskal och tillbehör

Koka & Steka

På Steningekompaniet kan vi våra pannor och grytor! Vi jobbar med många av de stora, men även med de små leverantörerna, och försöker alltid ta reda på det mesta om alla våra stekpannors beläggningar och kastrullernas stålkvaliteter så att du kan känna dig säker när du handlar hos oss!

Satake stekpanna lättviktsgjutjärn

pris fr. 499kr

Demeyere Proline Stekpanna D28cm

2499kr

Zwilling Quadro gryt/kastrullset 4-delar

1599kr (ord 3499kr)

Culimat MD-Edition sauteuse D26cm

999kr (ord 1599kr)

Mateus

 

Ingenting går väl upp mot att duka med och att äta på ett vackert porslin

Mateus har sedan slutet av 90-talet stått för innovation och design utan dess like. Med serier som Bubbles, Spets, Basic & Ostron ser de till att du vid varje tillfälle kan ge dina dukningar det där lilla extra!

Hos oss finner du alla deras ovan nämnda serier i färgerna:
vit, grå, sand, ocean, ljus grön, ljusrosa, blå & cinnamon

Bubbles tallrik D28cm

295kr

Spets kanna 120cl / Ostronskål D31cm

595kr / 825kr

Bubbles sopptallrik D25cm

310kr

Bubbles muggar / äggkopp

275kr / 180kr

Artwood

Det skandinaviska möbelföretaget Artwood startades år 1969 och är både en grossist och en leverantör av kvalitetsmöbler. Artwood möbler är tillverkade med precision och omtanke. Företaget drar sitt världsliga strå till stacken varje år då de donerar stora summor pengar till både Cancerfonden, Världens barn, Röda korset och Barncancerfonden. När du handlar Artwood möbler kan du räkna med både kvalitet, design och komfort.

Design, inspiration och fantastisk shopping i Stockholmtraktens vackraste Stenlada

Välkommen in!